Omgivet af idioter

Thomas Erikson

I ”Omgivet af idioter” tager Thomas Erikson dig med på en rejse af gode pointer og relaterbare oplevelser, der alle lærer dig om bedre kommunikation i privatlivet såvel som arbejdslivet. Vi har alle oplevet at føle os omgivet af idioter, og derfor graver Thomas Erikson endnu mere ned i lige præcis den følelse. Med en underholdende tilgang gør han dig klogere på, hvad folk omkring dig virkelig mener – og at de måske ikke er idioter. Lyt og læs med, når Thomas Eriksons bog ”Omgivet af idioter” giver videnskabelige forklaringer og hverdagseksempler, der alle belyser den mest almindelige årsag til konflikter – nemlig dårlig kommunikation. Få flere værktøjer og redskaber til at reducere mængden af idioter omkring dig – på en underholdende måde.

Omgivet af idioter Thomas Erikson

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Eksklusive podcasts
Stort udvalg
Ingen binding
Over 500.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding

Vi anbefaler

Kunne du lide denne bog? Så kan vi anbefale dig, at lytte til flere af vores nøje udvalgte og populære Faglitteratur Lydbøger. Her kan du finde den populære bog, “Gopler ældes baglæns” af Nicklas Brendborg, som studerer molekylærbiologi på Københavns Universitet. I bogen giver han ind på hvordan man får sig et langt og sundt liv – bassereet på videnskab og fortalt på en let forståelig mådee.

Derudover kan du finde danske favoritter som “Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” af adfærdsforsker Morten Münster. I denne bog vil du lærer, hvordan du bruger adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden.