Thomas Erikson

Den svenske forfatter, Thomas Erikson, står bag flere bøger, der giver værktøjer til en bedre kommunikation i hverdagen.

Find bøgerne her:

Bøger af Thomas Erikson

Thomas Erikson: Sådan kommunikerer man

Med en bred vifte af motiverende bøger står Thomas Erikson i spidsen for at hjælpe mennesker med at kommunikere med hinanden i privatlivet såvel som arbejdslivet. Han har udgivet en række bøger, som giver konkrete værktøjer og redskaber til at forstå hinanden. Bøgerne bliver formidlet på en underholdende og relaterbar måde, hvor man både kommer igennem videnskabelige forklaringer og hverdagssituationer.

Læs eller lyt med, når Thomas Erikson tager dig med på en rejse af brugbare og relaterbare pointer, der måske kan bane vejen til en bedre kommunikation i hjemmet såvel som på arbejdspladsen.  

Bag om Thomas Erikson 

Thomas Erikson er en svensk forfatter og foredragsholder, der har fået stor succes med bestsellerbøgerne ”Omgivet af psykopater” og ”Omgivet af idioter”, der er udgivet i over 40 lande. Han har desuden en konsulentvirksomhed, hvor han beskæftiger sig med adfærdsforandring og kommunikation. 

Faktisk har Thomas Erikson viet mere end 20 år af hans karriere til at hjælpe folk med at kommunikere på en bedre og mere konstruktiv måde. Nærmere bestemt gør han brug af værktøjer, der hjælper dig med at forstå dig selv, så du efterfølgende kan forstå andre. Han sværmer nemlig meget om begrebet selvbevidsthed. 

Thomas Eriksons bestseller ”Omgivet af idioter” 

Thomas Eriksons bestseller, ”Omgivet af idioter”, er en del af serien ”Omgivet af…”, som også indeholder ”Omgivet af dårlige chefer”, ”Omgivet af narcissister” og ”Omgivet af psykopater”. Her gør han brug af relaterbare oplevelser på en underholdende måde, som kan sætte konstruktive tanker i gang. 

Med ”Omgivet af idioter” bliver du klogere på, hvad folk omkring dig virkelig mener, når du tænker, at de opfører sig som idioter. Du får flere værktøjer til at reducere antallet af idioter i din hverdag. Alt sammen er fortalt med en underholdende og inddragende tone, der giver stof til eftertanke.