Gopler ældes baglæns

Nicklas Brendborg

Hvad er opskriften på en langt og sundt liv? Og hvad skal der helt præcist – sådan rent videnskabeligt - til for at vi kan leve længere? I ”Gopler ældes baglæns” kommer Nicklas Brendborg ind på lige præcis den gåde, og han trækker tråde til både videnskab såvel som zombier og gopler. Tag med på rejsen med højteknologiske laboratorier, der alle hjælper med at svare på den største gåde af alle – hvordan vi lever længst muligt. Menneskeheden er for første gang tæt på at knække koden til, hvordan det kan lykkes. Nicklas Brendbog studerer molekylærbiologi på Københavns Universitet. Følg med i en spændende fortælling med flere bud på, hvordan vi kan forlænge livet.

Gopler ældes baglæns Nicklas Brendborg

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Eksklusive podcasts
Stort udvalg
Ingen binding
Over 500.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Altid 4 profiler
Læs eller lyt offline
Ingen binding

Vores anbefalinger til dig

Hvis du kunne lide denne bog, så kan vi anbefale dig, at lytte til flere af vores udvalgte Faglitteratur Lydbøger.

Heriblandt kan du finde danske favoritter som “Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” af adfærdsforsker Morten Münster. I denne bog vil du lærer, hvordan du bruger adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden.

Derudover kan du finde “Lev mere tænk mindre” af psykolog Pia Callesen. I bogen giver Pia Callesen sit bud på, hvordan vi kontrollerer vores tanker og får livsglæden tilbage med udgangspunkt i metakognitiv psykologi.