Jytte fra marketing er desværre gået for i dag

Morten Münster

I ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” kommer Morten Münster ind på adfærdsdesign og hvordan du bruger adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden. Nærmere bestemt tager han sit udgangspunkt i 40 års forskning i menneskers adfærd, som han omsætter til en lettilgængelig metode i fire trin. Den virkelig verden er ikke til at tage fejl af, og sommetider agerer mennesker ikke efter de strategier, vi har. Dyk ned i Morten Münsters oplysende beretninger, og lad dig inspirere af hans metode til adfærdsdesign i den virkelige verden.

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag Morten Münster

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Eksklusive podcasts
Stort udvalg
Ingen binding
Over 500.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Altid 4 profiler
Læs eller lyt offline
Ingen binding

Vi anbefaler

Kunne du lide denne bog? Så kan vi anbefale dig, at lytte til flere af vores nøje udvalgte og populære Faglitteratur Lydbøger. Her kan du finde den populære bog, “Gopler ældes baglæns” af Nicklas Brendborg, som studerer molekylærbiologi på Københavns Universitet. I bogen giver han ind på hvordan man får sig et langt og sundt liv – bassereet på videnskab og fortalt på en let forståelig mådee.

Derudover kan du finde danske favoritter som “Tvilling Yndling Grævling” Af Hella Joof. Dette er en bog, som tager dig med på en rejse igennem forfatterens eget liv – oplæst med masser af humor og kant.