Morten Münster

Oplev Morten Münsters bøger såsom "Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag", og bliv klogere på adfærdsdesign i hverdagen.

Find bøgerne her:

Morten Münster: adfærdsforståelse til alle 

Med Morten Münster som forfatter kan du være sikker på at opleve berigende og oplysende bøger, der hjælper med at forstå menneskets adfærd en smule bedre. Morten Münster er nemlig Skandinaviens førende adfærdsdesigner, og han står bag en bred vifte af bestsellere om adfærd. Det er blandt andet ”Personlig indflydelse” og ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. 

Læs og lyt med i en af Morten Münsters givende beretninger om, hvordan vi kan bruge adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden – om end det er i virksomheden eller parholdet.

Skandinaviens førende adfærdsdesigner (H2-overskrift)

Morten Münster har en fremragende måde at formidle det komplekse, hvor han gør det både spiseligt og med et strejf af humor. Han er forfatter, foredragsholder og rådgiver inden for adfærdsdesign.

Münsters spændende profil stopper ikke der. Han har nemlig også arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske såvel som globale virksomheder herunder Adidas, Novo Nordisk og NATO, ligesom han ofte bliver brugt som adfærdsekspert i anerkendte medier. 

Dyk ned i Morten Münsters bøger

De to bestsellere, som Morten Münster står bag, er ”Personlig indflydelse: Den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter” og ”Jytte fra marketing er desværre gået for i dag”. Begge omhandler adfærd, og hvordan vi kan benytte adfærdsdesign i hverdagen.

I ”Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” tager han sit udgangspunkt i 40 års forskning i menneskers adfærd, som han omsætter til fire let tilgængelige trin, der er til at forstå. Læs og lyt med, når Morten Münsters bøger sættes i gang og de berigende beretninger begynder.