Tvilling Yndling Grævling

Hella Joof

En af de absolut bedste og mest populære Hella Joof-lydbøger er Tvilling Yndling Grævling. Bogen rummer intet mindre end detaljer om forfatterens eget liv - naturligvis forfattet og oplæst med masser af humor og kant, som vi kender den folkekære forfatter, skuespiller og meget andet, Hella Joof. Skal du læse eller lytte til en Hella Joof-bog, er den et must read. Vil du have tips til, hvordan du kan håndtere livet med alt, hvad det indebærer om parforhold, økonomi, sex og meget andet, er det en fantastisk Hella Joof-lydbog, du ikke må snyde dig selv for. Tvilling Yndling Grævling er samtidig en meget ærlig historie, der kommer helt tæt på multikunstneren, som ikke er bleg for at afsløre detaljer som sit sexliv og sin krop. Når det er skrevet med humor på højt plan, som hun er kendt for, løfter det de til tider fladpandede temaer, som vi alle kender og kan relatere til i hverdagen. Giv den et lyt - den er bestemt din tid værd, hvis du gerne vil have et godt grin, lære noget om dig selv og få nogle gode pointers til at begå dig i livet.

tvilling yndling grævling hella joof

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Eksklusive podcasts
Stort udvalg
Ingen binding
Over 500.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Altid 4 profiler
Læs eller lyt offline
Ingen binding

Tvilling Yndling Grævling af Hella Joof

En af de absolut bedste og mest populære Hella Joof-lydbøger er Tvilling Yndling Grævling.
Bogen rummer intet mindre end detaljer om forfatterens eget liv – naturligvis forfattet og oplæst med masser af humor og kant, som vi kender den folkekære forfatter, skuespiller og meget andet, Hella Joof.

Skal du læse eller lytte til en Hella Joof-bog, er den et must read. Vil du have tips til, hvordan du kan håndtere livet med alt, hvad det indebærer om parforhold, økonomi, sex og meget andet, er det en fantastisk Hella Joof-lydbog, du ikke må snyde dig selv for.

Tvilling Yndling Grævling er samtidig en meget ærlig historie, der kommer helt tæt på multikunstneren, som ikke er bleg for at afsløre detaljer som sit sexliv og sin krop. Når det er skrevet med humor på højt plan, som hun er kendt for, løfter det de til tider fladpandede temaer, som vi alle kender og kan relatere til i hverdagen.

Giv den et lyd – den er bestemt din tid værd, hvis du gerne vil have et godt grin, lære noget om dig selv og få nogle gode pointers til at begå dig i livet.