Elefanten der så gerne ville sove

Carl-Johan Forssen Ehrlin

Carl-Johan Forssen Ehrlings ”Elefanten der så gerne ville sove” er efterfølgeren på den verdenskendte børnebog: ”Kaninen der så gerne ville sove”, som er en selvhjælpsbog, der giver en helt ny måde til at få barnet til at falde i søvn på. I ”Elefanten der så gerne ville sove” møder du elefanten Ellen, som så gerne vil sove. Ligesom forgængeren er fortællingen også skrevet og fortalt ud fra bestemte teknikker, der har en beroligende og afslappende effekt for barnet. Det gør, at barnet falder hurtigere i søvn og sover godt hele natten. Mød både gamle figurer fra kaninens fortælling og andre nye figurer, og nyd den beroligende historie, som bliver fortalt på en helt særlig måde.

elefanten der så gerne ville sove carl-johan forssen ehrlin

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding

Vores anbefalinger til dig

Hvis denne godnathistorie er en succes, så kan vi anbefale mange andre af vores Lydbøger til børn. Heriblandt kan du også finde Carl-Johan Forssen Ehrlings “Kaninen der så gerne ville sove“, som en forgængeren til “Elefanten der så gerne ville sove”.

Vi kan også anbefale bøgerne om elefanten Mimbo Jimbo og hans venner. Læs eller lyt enten til “Mimbo Jimbo og den lange vinter” eller “Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn“, som er vores to mest populære Mimbo Jimbo bøger.