Mimbo Jimbo og den lange vinter

Jakob Martin Strid

Vinteren har varet længe, synes Mimbo Jimbo, og derfor glæder han sig til, at foråret venter lige om hjørnet. Men faktisk kommer foråret slet ikke. Det begynder derimod at sne voldsomt, og Mimbo Jimbo synes, at det er noget mærkeligt vintervejr. I Jakob Martin Strids eventyrlige fortælling om Mimbo Jimbo, en lille lyseblå elefant, kommer du med på en rejse med Mimbo Jimbo og alle hans venner. Rejsen med formålet at finde ud af, hvorfor vinteren ikke er stoppet og foråret ikke begyndt. Tag med på Jakob Martin Strids univers om Mimbo Jimbo og hans venner, og lad barnet slippe fantasien løs, når de drager ud på eventyr i snelandskabet.

Mimbo Jimbo og den lange vinter Jakob Martin Strid

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Eksklusive podcasts
Stort udvalg
Ingen binding
Over 500.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Altid 4 profiler
Læs eller lyt offline
Ingen binding

Vores anbefalinger til dig

Hvis denne godnathistorie er en succes, så kan vi anbefale mange andre af vores Lydbøger til børn. Heriblandt kan du også finde Jakob Martin Strids “Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn“, som også omhandler elefanten Mimbo Jimbo og hans venner.

Vi kan også anbefale de klassiske fortællinger fra Ole Lund Kirkegaard. Læs eller lyt enten til “Gummi-Tarzan” eller “Orla Frø-Snapper“, og genlev de fantastiske historier fra den danske forfatter.