Kaninen der så gerne ville sove

Carl-Johan Forssen Ehrlin

Carl-Johan Forssen Ehrling er en svensk adfærdsforsker, coach og forfatter, som står bag den verdenskendte børnebog: ”Kaninen der så gerne ville sove”. Det er en selvhjælpsbog, der giver en helt ny måde at få dit barn til at falde i søvn på. Kalle Kanin vil så gerne sove, men uanset hvor meget han prøver, kan han ikke - en situation, som mange forældre kender til. ”Kaninen der så gerne ville sove” er skrevet ud fra bestemte teknikker, der virker beroligende og afslappende for barnet, så det kan falde hurtigere i søvn. Brug Carl-Johan Forssen Ehrlings børnebog som godnatlæsning, og lad dit barn få en god nats søvn med afslapningsteknikker, der rent faktisk virker.

Kaninen der så gerne ville sove carl-johan forssen ehrlin

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding

Vores anbefalinger til dig

Hvis denne godnathistorie er en succes, så kan vi anbefale mange andre af vores Lydbøger til børn. Heriblandt kan du også finde Carl-Johan Forssen Ehrlings “Elefanten der så gerne ville sove“, som efterfølgeren til “Kaninen der så gerne ville sove”.

Vi kan også anbefale bøgerne om elefanten Mimbo Jimbo og hans venner. Læs eller lyt enten til “Mimbo Jimbo og den lange vinter” eller “Mimbo Jimbo bygger et fyrtårn“, som er vores to mest populære Mimbo Jimbo bøger.