Carl-Johan Forssen Ehrlin

Adfærdsforsker, coach og forfatter Carl-John Forssen Ehrlin står bag flere børnebøger på bestsellerlister verden over.

Find bøgerne her:

Carl-Johan Forssen Ehrlin

Med de verdensberømte børnebøger ”Kaninen der så gerne ville sove” og ”Elefanten der så gerne ville sove” er Carl-Johan Forssen Ehrlins navn til at finde på hylderne verden over. Han er uddannet adfærdsforsker og bruger sine kompetencer til at lave bøger, der hjælper børn. Med de to nævnte bøger har han skabt en bog, der er beroligende og afslappende, så børn falder hurtigere i søvn. 

Ligeledes har Carl-John Forssen Ehrlin en række bøger om lederskab og personlig udvikling til voksne. Lyt med, når hans berigende bøger bliver fortalt, og drag endelig fordel af børnebøgerne, hvis du har et barn, der absolut ikke vil sove. 

Bliv klogere på Carl-Johan Forssen Ehrlin

Carl-Johan Ehrlin er uddannet adfærdsforsker og har en kandidateksamen i psykologi. Han arbejder med at skrive bøger om lederskab og personlig udvikling, hvor han desuden også arbejder som en af de mest succesfulde coaches i Sverige. Med hans store viden indenfor adfærd og kommunikation er han også underviser i kommunikation, lederskab og selvudvikling. 

Hans viden indenfor alt, der hedder adfærd har desuden resulteret i bestseller-børnebogen ”Kaninen der så gerne ville sove” og dens efterfølgere med elefanten og traktoren som hovedperson. Bogen har ligget nummer et på Amazons bestsellerliste, ligesom den i dag er oversat til over 40 sprog. 

Børnebøger af en adfærdsforsker 

Med flere millioner solgte eksemplarer er det tydeligt, at Carl-Johan Forssen Ehrlin ved, hvad han laver. I ”Kaninen der så gerne ville sove” møder man Kalle Kanin, som så gerne vil sove, men han kan simpelthen ikke. En situation mange forældre kan nikke genkendende til. Det er en selvhjælpsbog, der er skrevet ud fra bestemte teknikker, der har en afslappende og beroligende virkning for barnet. 

Lad Carl-John Forssen Ehrlins bøger blive godnathistorierne for dit barn, og nyd den gode fortælling om Kalle Kanin eller elefanten Ellen, der hjælper dit barn ind i drømmeland.