Stine Bolther

Lyt med, når Stine Bolthers bøger åbnes. "Hævn", "Lovløs" og "For Barnets bedste" viser spændende fortællinger, der fanger enhver.

Find bøgerne her:

Stine Bolthe: Politikrimier af bedste skuffe

Den succesrige krimiforfatter Stine Bolther har flere bestsellers i bagagen. Her er der tale om blandt andre ”Hævn”, ”Lovløs” og ”For barnets bedste”. Alle har drabsmysterier som omdrejningspunkt, ligesom de er fyldt med gennemførte karakterer og hovedpersoner.

Selv siger Bolther, at hun har erfaring inden for alt med blå blink – kriminalsager, efterforskning, udrykning og politi. Det afspejler sig tydeligt i hendes brede vifte af anmelderroste krimibøger, der er både nervepirrende, spændende og tankevækkende. Stine Bolthers bøger er svære at lægge fra sig, når først man er gået i gang.  

Bag om krimiforfatteren Stine Bolther 

Stine Bolther arbejder som journalist, forfatter, kommunikator, speaker og kursusleder. De mange titler viser, hvordan hun arbejder med at formidle budskaber og spændende historier. Hun har i 2022 i alt 10 udgivne bøger og 147 afholdte kurser. 

Med drabsmysterier og efterforskning i højsædet beskæftiger Stine Bolther sig på rigtig journalistmanér med at finde frem til kernen og skære ind til benet. Det gør hun gennem hendes krimibøger, som viser forskellige plots, der er gennemførte og svære at lægge fra sig. 

Lyt til krimibøger af Stine Bolthe

Blandt Stine Bolthers bøger kan du blandt andet støde på ”Drabschefen” fra 2006, som giver et indblik i politiets arbejde med flere forskellige drabssager. Her bliver det uopklarede mord på kvinden Stine Geisler og mange andre mord belyst. 

Ligeledes kan du dykke ned i fiktionens univers med bestselleren ”Hævn” fra 2009, som handler om en kvindelig kriminalreporter, der pludselig bliver fanget i et spind, hvor hun skal finde frem til, hvem der har dræbt justitsministeren og hans kone.