Pia Callesen

Psykolog og bestsellerforfatter Pia Callesen står bag inspirerende bøger som "Lev mere tænk mindre", "Mod på livet" og "Grib Livet - Slip Angsten".

Lyt gratis på Mofibo

Find bøgerne her:

Bøger af Pia Callesen

Pia Callesen: bliv sundere med metakognitiv terapi

Psykolog og bestsellerforfatter Pia Callesen står bag en række tankevækkende bøger selvhjælpsbøger. Særligt har der været rift om bogen ”Mod på livet”, som giver inspiration og vejledning til, hvordan forældre kan støtte deres unge teenagere, når de er præget af en hverdag med bekymringer. 

Pia Callesen har desuden også udgivet bøgerne ”Grib Livet – Slip Angsten” og ”Lev Mere – Tænk Mindre”. Søger du råd, vejledning og inspiration til at tackle de negative tanker, sorg, frygt og bekymringer, har Pia Callesens bøger gode værktøjer og tankevækkende pointer. Lyt med, når hun dykker ned i flere problemstillinger i det moderne liv som voksen eller teenager. 

Hvem er Pia Callesen? 

Pia Callesen er uddannet psykolog med speciale i psykoterapi. Hun har desuden videreuddannet sig i kognitiv og metakognitiv psykologi. Foruden titlen som selvstændig psykolog er hun også foredragsholder og forfatter. Hun står bag en række anmelderroste og tankevækkende bøger, der tager udgangspunkt i den megakognitive psykologi, som hun er specialiseret indenfor. 

Der er ingen tvivl om, at Pia Callesens bøger giver en uvurderlig indsigt i, hvordan man kan tackle angst og depression. Bøgerne er rost af blandt andre Medicinsk Tidsskrift for måden, hvorpå metakognitiv psykologi bliver præsenteret på en spiselig og let tilgængelig måde, så alle kan være med. 

Udforsk og oplev Pia Callesens bøger 

I bogen ”Mod på livet” snakker Pia Callesen til forældre, der oplever en teenager, der mistrives med bekymringer, dårligt selvværd og angst. Mest af alt fungerer bogen som en inspirationsguide til, hvordan forældre bedst muligt kan støtte teenageren og dermed hjælpe med at undgå de søvnløse nætter. 

Samme fokus har bogen ”Grib Livet – Slip Angsten”, som ligeledes kommer med inspirerende pointer og konkrete eksempler på, hvordan man kan overvinde sin angst. Lyt med, når hun kommer med tankevækkende beretninger og værktøjer til en bedre mental sundhed.