Nicklas Brendborg

Nicklas Brendborg er en lovende forfatter, der står bag "Gopler ældes baglæns", som belyser, hvordan vi mennesker kan leve længere.

Find bøgerne her:

Bøger af Nicklas Brendborg

Nicklas Brendborg: Viden til alle

Med bestselleren ”Gopler ældes baglæns” og andre bøger som ”Topstudent” og ”Supertrends” er Nicklas Brendborg en lovende forfatter, der forstår at formidle tungt stof til spiseligt og interessante historier. 

Han tager nemlig afsæt i videnskabeligt stof, som han omsætter til underholdende læsning, så enhver kan være med. Nyd Nicklas Brendborgs bøger om universet og noget, vi alle vil have svar på: hvordan vi forlænger livet, og hvordan vi holder os unge, mens vi ældes. 

Bag om Nicklas Brendborg 

Nicklas Brendborg er et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi. Han har en kandidat i Bioteknologi fra Københavns Universitet, hvor han sideløbende har skrevet underholdende og lærerige bøger, der belyser vigtige emner. 

Med Nicklas Brendborg som forfatter kan du være sikker på at få aha-oplevelser og samtidig blive en del klogere på videnskaben. Han formidler alt videnskabeligt indhold på en måde, så enhver kan følge med – og så er det ekstremt underholdende at læse og lytte med. 

Oplev ”Gopler ældes baglæns” og andre berigende bøger 

I bogen ”Gopler ældes baglæns”, som blev udgivet i 2021, fortæller Nicklas Brendborg om den gåde, vi alle ønsker at få løst: Hvordan lever man længere? Hvordan forhindrer man aldring? 

Bogen er en videnskabsbaseret bog, der kommer ind på, hvorfor vi ældes, og hvordan vi modvirker aldring. På trods af, at Brendborg tager sit udgangspunkt i tunge videnskabelige artikler, kan du være helt sikker på, at det bliver formidlet på en let tilgængelig og underholdende måde. Og hvem ved – måske du får et par råd, som du kan indføre i din hverdag for at forhindre aldring?