Niels Overgaard

Niels Overgaard står blandt andet bag bogen "Det hele handler ikke om dig", som overfører den stoiske filosofi til nutidens verden.

Find bøgerne her:

Niels Overgaard: provokerende men effektiv

Med en filosofisk tilgang til sine skrifter er Niels Overgaard en anerkendt forfatter. Han fik sit gennembrud i 2008 med selvhjælpsbogen ”Få styr på tingene – og bliv mere effektiv”, hvorefter den populære bog ”Det hele handler ikke om dig” var til at finde på hylderne.

Niels Overgaards bøger har en snert af provokation, hvor han er direkte og går helt ind til benet. Samtidig bliver det formidlet på en humoristisk måde, hvor man bliver draget ind i hans stoiske filosofi og lærerige beretninger. Læs og lyt med, når Niels Overgaard tager dig med på en rejse om bl.a. den antikke stoiske filosofi, som han omformulerer til fem simple principper i bogen ”Det hele handler ikke om dig”. 

Hvem er Niels Overgaard?

Niels Overgaard er uddannet journalist på Syddansk Universitet og står bag en række tankevækkende bøger og håndbøger, der udfordrer nutidens måde at leve på. Hans tone er provokerende men humoristisk. Det kommer særligt til udtryk, når han i sine bøger gør brug af personlige anekdoter og interessante iagttagelser. 

I hans arbejdsliv har han blandt andet arbejdet som chef for bæredygtighed i den finansielle sektor. I 2021 blev han Medie- og Kommunikationschef for Gyldendal. Følg med på Niels Overgaards rejse, og lyt med, når hans bøger bliver læst op. 

Lyt til Niels Overgaards ”Det hele handler ikke om dig” 

Niels Overgaards bestseller: ”Det hele handler ikke om dig” kommer med antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening. Her dykker han ned i nutidens måde at leve livet på – til tider lidt for forkælet og selvoptaget, hvor menneskets eksistentielle problemer ikke bliver løst. 

Derfor opdaterer og omformulerer han de antikke tanker fra den stoiske filosofi til fem simple principper. På den måde kan det moderne menneske finde råd og mening i filosofien, som kan bruges i arbejdslivet såvel som privatlivet.