Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefelds bøger som "Afsporet" og "Sekten" fortæller historien om Ravn - en ensom detektiv, der efterforsker mord.

Find bøgerne her:

Michael Katz Krefeld: Manden med mange talenter

Som en af danskernes foretrukne krimiforfattere står Michale Katz Krefeld bag en række succesfulde og anmelderroste bøger. Han har desuden vundet Martha-prisen i 2016, ligesom han i 2018 vandt Krimimessens Publikumspris. 

Nærmere bestemt er Michael Katz Krefeld kendt for sin verdenskendte serie af krimifiktion, som omhandler detektiven Ravn. Dog har han også haft en finger med i spillet til store, danske tv-serier, hvor han blandt andet har været manuskriptforfatter til serier som ”Nikolaj og Julie” og ”Nynne”. 

Bag om den anmelderroste krimiforfatter

Michael Katz Krefelds karriere startede med, at han skrev og instruerede en række kortfilm. Kortfilmene fik succes og blev desuden solgt til både Tyskland og USA. Hans debut som forfatter skete, da han udgav bogen ”Før stormen”, som desuden vandt en pris fra Dansk Krimiakademi i 2007. 

Krefeld er født og opvokset i vestlige København og har gennem sin professionelle karriere berørt flere flader, der gør ham til en af danskernes foretrukne krimiforfattere. Ifølge ham selv har han altid elsket at beskæftige sig med faldende helte, som omgivelserne har dømt ude. Her har han dykket ned i, hvordan de kan overvinde forhindringerne og tage kampen op. 

Lyt til Michael Katz Krefelds bøger her

Michael Katz Krefelds bøger har en helt bestemt tone, som fanger og underholder læseren. Han gør brug af gennemførte karakterer såsom den ensomme Thomas Ravnsholdt, også kaldt Ravn, – en detektiv, der hulter sig gennem livet. 

Du kan møde Ravn i blandt andre ”Afsporet” fra 2013, ”Savnet” fra 2014 og ”Sekten” fra 2015. Følg med, når han efterforsker uhyggelige drabsmysterier, og læn dig godt tilbage, når først bøgerne sættes i gang. Krefeld sørger for en spændende, fængende og nervepirrende oplevelse, hver gang.