Mark Manson

Vink farvel til selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at du bare skal være positiv med Mark Mansons "Kunsten at være f*cking ligeglad".

Find bøgerne her:

Mark Manson: Selvhjælp på en ny måde

Der er ingen tvivl om, at amerikanske Mark Manson kommer helt ind til benet, når han skriver sine ærlige selvhjælpsbøger. Faktisk er der ikke mange lyserøde skyer over det, han skriver om. I bogen ”Kunsten at være f*cking ligeglad” gør han op med de positive selvhjælpsbøger, der bare fortæller dig, at du skal smile og være glad og positiv.

Lyt med, når Mark Mansons spændende bøger med ærlige beretninger og brugbare iagttagelser sættes i gang. Hans perspektiv på selvhjælpsbøger gør oplevelsen både underholdende og tankevækkende. 

Mark Manson: Bandeord og hudløs ærlighed 

Mark Manson er en amerikansk selvhjælpsforfatter og blogger, og hans succesfulde bøger har været blandt The New York Times bestsellers. Han startede sin karriere ud med at give datingråd på sin blog, og i 2015 delte han en blogindlæg med titlen: ”The Suble Art of Not Giving a F*ck”. Blogindlægget var grundstenene til bogen med selvsamme titel, som på dansk er ”Kunsten at være f*cking ligeglad”. 

Som Mansons bestsellers titel ”Kunsten at være f*cking ligeglad”, viser, er der en form for fandenivoldskhed over tilgangen til selvhjælpsbøger. Han gør nemlig op med de selvhjælpsbøger, der fortæller dig, at du bare skal være glad. Den hudløse ærlighed giver ethvert værk af Manson personlighed

Lyt til Mark Mansons bøger her 

Mark Mansons bøger giver, ifølge ham selv, råd, der rent faktisk kan bruges. De er baseret på virkeligheden og pragmatik, og så er der ikke langt til den hudløse ærlighed, som vi mennesker nogle gange har brug for. I ”Kunsten at være f*cking ligeglad” demonstrerer Manson, at livet altid vil være fyldt med problemer, og derfor er kunsten at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig. 

Han står desuden også bag bogen ”Alt er f*cked – en bog om håb”, hvor han belyser det moderne og til tider kaotiske liv med, og omsætter det til en bog, der giver selvindsigt på en tankevækkende og direkte måde,