Jytte Vikkelsøe

Jytte Vikkelsøe står bag bestselleren "Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte", som dykker ned i forelskelse, kærlighed og kemi.

Find bøgerne her:

Jytte Vikkelsøe 

Jytte Vikkelsøe står bag bestselleren “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”, der blev udgivet i 2017. Hun er nemlig en erfaren og kyndig parterapeut, der, efter sit brud med sin mand, valgte at undersøge, hvorfor man bliver forelsket i dén ene person, hvorfor forelskelsen med tiden svinder – og meget mere om dynamikken bag romantisk kærlighed. 

Udover at være en erfaren parterapeut og forfatter, har Jytte Vikkelsøe også deltaget i mange radio- og tv-programmer, hvor hun har ageret ekspert på forhold. Lev dig ind i Vikkelsøes univers, og lyt med, når hun kommer med tankevækkende beretninger om parforhold. 

Bag om Jytte Vikkelsøe 

Med en Ph.D. i socialpsykologi og flere års erfaring med både individuelle og parholdsproblematikker er Jytte Vikkelsøe ekspert på kærlighedsfronten. Hun har boet og arbejdet i USA i to årtier, hvor hun har hjulpet par med at komme på rette spor. 

Vikkelsøes professionelle arbejde består desuden også i alt fra kurser og foredrag til terapeutisk træning og uddannelse. Hun har brugt 17 år på at skrive sin bestseller ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”, hvor hun tager sit udgangspunkt i hendes eget liv, hvor hun blev skilt med sin mand, som også var parterapeut. Det efterlod hende med et virvar af spørgsmål til, hvad der mon gik galt. 

Jytte Vikkelsøes ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” 

Hvorfor bliver man forelsket i dén person? Hvorfor ham? Hvorfor hende? Og hvorfor ender man sommetider i et brud? Hvorfor går kærligheden i stykker? 

Det er blot nogle af de punkter, som Jytte Vikkelsøe har undersøgt i sin bog: ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte”. Gennem spændende cases dykker hun ned i forelskelse, kærlighed og kemi, og hvordan parholdets dynamik fungerer. Hun demonstrerer også vejen til et liv, hvor man finder sin inderste kerne. På den måde kan man leve livet fuldt ud, ligesom man kan løsrive sig fra de fastlåste konflikter i parforholdet. 

Læs og lyt med, når Jytte Vikkelsøes bog sættes i gang, og kærlighedens dynamik undersøges.