Gurli Gris

Mød Gurli Gris og hendes venner i underholdende og børnevenlige lydbøger, der drager dig ind i Gurlis fantasifulde univers.

Find bøgerne her:

Gurli Gris

Der er ingen tvivl om, at Gurli Gris er et hit hos de små, og det er helt forståeligt. Hendes lattermilde person, elskværdige familie og skægge venner gør det nemlig nemt at holde af. Med Gustav Gris, Mor Gris og Far Gris har Gurli nemlig en helt almindelig familie, ligesom vennerne Pedro Pony, Kalle Kanin og Herluf Hund altid støtter Gurli. 

Gurli Gris er en animeret tv-serie fra 2004 med korte episoder af 5 minutter. Jo mere populær, serien er blevet, desto flere måder kan du udforske universet på. Derfor kan du nu både læse flere Gurli Gris-bøger, ligesom du også kan lytte til Gurli Gris på lydbøger. 

Gurli Gris: En verdensberømt børneserie 

I Gurlis verden er alle karakterer dyr, men de opfører sig slet ikke som dyr i den virkelige verden. De kører nemlig både bil, cykler, hopper i vandpytter og kælker. Det fantasifulde univers er svært ikke at holde af, og det er helt forståeligt, at serien er blevet så stort et hit blandt børn verden over. 

Gurli Gris er nemlig til at finde i over 180 lande, hvor der både streames, lyttes og læses til Gurli og hendes venner, ligesom der også sælges tonsvis af merchandise. Det er ikke til at tage fejl at, at Gurli virkelig rammer noget inde i børn – om det er den fantasifulde tilgang, de sjove karakterer eller underholdende plots er ikke til at vide. 

Oplev Gurli Gris’ univers gennem lydbøger 

Oplev Gurli Gris og hendes venner, når de drager på eventyr i flere lydbøger, der er et hit for de små. Du kan blandt andet skabe lidt ekstra julestemning med ”Gurli Gris møder julemanden”, hvor Gurli og hendes venner inviterer julemanden til deres julespil i børnehaven. 

Dyk ned i univers, og giv børnene en underholdende oplevelse med Gurli Gris-lydbøger.