Natrium Chlorid

Jussi adler-olsen

Natrium Chlorid er en lydbog af Jussi Adler-Olsen i serien på i alt ti værker, der handler om Afdeling Q, hvor politimændene Carl Mørck og Assad har deres daglige gang. Det er den niende bog i rækken - og denne bog handler om et selvmord, der har en masse løse ender og udvikler sig til at være en kompliceret gåde. Der tegner sig et mønster mellem en række selvmord og ulykker, og Carl Mørck & Co.må sande, at det blot er et spørgsmål om tid, før det næste selvmord finder sted. Coronaen hærger i tiden, hvor bogen udspiller sig, og det giver nogle udfordringer i forhold til efterforskningen. Denne Natrium Chlorid-bog er et sandt mesterværk af Jussi Adler-Olsen, der bliver ved med at imponere og få hårene til at rejse sig. I bogen tyder alt på noget meget mere gruopvækkende end blot selvmord og ulykker, og kapløbet mod tid og spor indledes, mens endnu en sag fanger deres opmærksomhed. Lyt til denne Natrium Chlorid lydbog, fordi du søger en krimithriller, der kryber under huden på dig og skaber en medrivelse af en anden verden.

Natrium Chlorid jussi adler-olsen

Find bogen her:

Over 600.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Over 500.000 titler
Stream eller lyt offline
Ingen binding
Altid 4 profiler
Læs eller lyt offline
Ingen binding
Eksklusive podcasts
Stort udvalg
Ingen binding

Natrium Chlorid lydbog

Natrium Chlorid er en lydbog af Jussi Adler-Olsen i serien på i alt ti værker, der handler om Afdeling Q, hvor politimændene Carl Mørck og Assad har deres daglige gang. Det er den niende bog i rækken – og denne bog handler om et selvmord, der har en masse løse ender og udvikler sig til at være en kompliceret gåde.

Der tegner sig et mønster mellem en række selvmord og ulykker, og Carl Mørck & Co.må sande, at det blot er et spørgsmål om tid, før det næste selvmord finder sted. Coronaen hærger i tiden, hvor bogen udspiller sig, og det giver nogle udfordringer i forhold til efterforskningen.

Denne Natrium Chlorid-bog er et sandt mesterværk af Jussi Adler-Olsen, der bliver ved med at imponere og få hårene til at rejse sig. I bogen tyder alt på noget meget mere gruopvækkende end blot selvmord og ulykker, og kapløbet mod tid og spor indledes, mens endnu en sag fanger deres opmærksomhed.

Lyt til denne Natrium Chlorid lydbog, fordi du søger en krimithriller, der kryber under huden på dig og skaber en medrivelse af en anden verden.