Start 2023 rigtigt med gode lydbøger

Redaktionen

25.11.2022

Dette indlæg indeholder reklamelinks.

Få en god start på 2023

Januar måned nærmer sig, og det betyder for mange nye nytårsforsæt.

Disse hænger som oftest sammen med det motivationsboost de fleste får, når man starter på et helt nyt år, og det hænger tit sammen med et ønske om selvudvikling, lære nye færdigheder og livsforbedring.

Der er intet galt med at ville fremme sundheden, måske især efter en dejlig julemåned, men vi skal huske, at selvudvikling og forbedring ikke kun handler om slankekure og vores udseende – det handler om, hvem vi er, og hvem vi gerne vil være.

I dag er der stadig større fokus på vores mentale helbred, der er lige så vigtigt som vores fysiske helbred. Det er derfor en god idé at sætte sig mindst ét nytårsforsæt, der er møntet på en forbedring eller vedligeholdelse af dit mentale helbred og velvære.

Med en god lydbog er der mulighed for at gribe motivationen til fulde, og det er en god og nem måde at holde sig motiveret, når januar melder sin afslutning.

Mængden af selvhjælpsbøger er enorm og bred, og der er derfor garanteret en bog for enhver smag, forsæt og udfordring. Derfor giver vi her vores bud på 3 fantastiske selvhjælpsbøger, som du kan nyde på gåture, i træningscentret eller på sofaen.

Kunsten ved at være fucking ligeglad af Mark Manson

Denne selvhjælpsbog har gjort store bølger i hele verden, og den er blevet læst af flere millioner mennesker – af god grund.

Kunsten i at være fucking ligeglad af Mark Manson byder på en anderledes guide til det gode liv i øjenhøjde. Her er der igen platte mottoer, mantra eller andet hajs, der fortæller dig, at du bare skal være glad og positiv.

Denne bog skyer derimod ikke væk fra livets mange konstante problemer, men introducerer en måde hvorpå, du bedre kan tage stilling til, hvad der skal bruges tid og energi på.

Den opfordrer til at være ’fucking ligeglad’ med små unødvendigheder og energislugere, der ikke bidrager noget godt til livet, og som du ikke finder værdifuldt i dit liv.

Denne bog er derfor den perfekte lydbogslæsning til de personer, der er trætte af den traditionelle selvhjælpsbog, og som gerne vil have værktøjer til, hvordan livets problemer nemmere navigeres med et stærkt mindset.

Kunsten at være fucking ligeglad Mark Manson

Lev mere tænk mindre af Pia Callesen

Hvirvler tankerne rundt, kæmper du med depression, eller ønsker du at slippe for de negative tanker? Så er Lev mere tænkt mindre af psykolog Pia Callesen den oplagte læsning!

I denne bog giver Pia Callesen sit kvalificerede bud på, hvordan vi bedst kan kontrollere de negative tanker i hverdagen, og hvordan vi derved kan opnå større livsglæde.

Oplever du et stadigt større mylder af negative tanker, specielt efter den mørke vinterperiode, kan dette i værste tilfælde udvikle sig til en depression.

I denne bog får du konkrete øvelser til, hvordan de på bedste vis kan håndtere og begrænse de negative tanker, når du fylder for meget i din hverdag.

Pia Callesens bog tager udgangspunkt i metakognitiv terapi, der er en nyere og velforsket behandlingsform, der viser tankernes kraft.

Her beskrives vores sind som en si, der kan holde fast i de ting og tanker, som vi aktivt vælger at holde fast i og beskæftige os med. Derfor opfordrer hun sine læsere til at leve mere og tænke mindre, så de negative tanker ikke får hold og fylder sindets si.

Bogen er solgt i mere end 65.000 eksemplarer, og den er et must-read til dig, der kæmper med tankemylder, bekymringer og overtænkning.

Lev mere tænk mindre Pia Callesen

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af Jytte Vikkelsøe

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte af parterapeut Jytte Vikkelsøe er den perfekte bog til dig, der vil vide mere om forelskelse og kærlighedens mange og tit uforståelige nuancer.

Bogen tager udgangspunkt i en række cases om kriseramte par, og den giver en god indsigt i forelskelse og kærlighedens dynamik.

For hvorfor forelsker vi os i det hele taget? Hvorfor varer forelskelsen ikke evigt, og hvorfor er den egenskab, vi måske forelskede os i, det, det giver knas i forholdet?

Alt dette og mere får du indsigt i, når Jytte Vikkelsøe gennem sit arbejde har formuleret denne bog. Hun oplyser også om, hvordan ’konflikter i kærlighedsrelationer understøtter potentialet til at finde vores inderste kerne og leve livet til fulde’.

Denne bog er til dig, der er interesseret i at vide mere om forelskelse og kærlighed, hvad enten du er single eller i et forhold. Hvem ved, måske bliver 2023 året, hvor kærligheden blomstrer for dig?

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte Jytte Vikkelsøe

Et nytårsforsæt du helt sikkert kan holde!

Kom i gang med et nytårsforsæt, som du med sikkerhed kan holde, og giv dig selv gaven ved en god lydbog.

Husk kærligheden til dig selv, litteraturen og dine medmennesker.

Hos godelydboger.dk ønsker vi jer alle et rigtigt godt nytår!