Astrid Lindgren

Fra Pippi Langstrømpe til Ronja Røverdatter: Lyt med, når Astrid Lindgrens fantasifulde og elskværdige universer udfoldes.

Find bøgerne her:

Bøger af Astrid Lindgren

Astrid Lindgren

Med famøse karakterer som ”Pippi Langstrømpe”, ”Emil fra Lønneberg” og ”Ronja Røverdatter” har Astrid Lindgren sat sit præg på børnebøgernes verden. Den svenske forfatter fra 1907 har beriget bibliotekshylder verden over med næsten 100 millioner eksemplarer på tonsvis af sprog, og det har både været et hit for børn og voksne. 

Med en fantasifuld tilgang rammer Astrid Lindgrens bøger spot on på barndommens frie og legende sind. Lyt med, når Astrid Lindgrens univers bliver udfoldet og følg med, når karakterer som bomstærke Pippi, modige Ronja Røverdatter eller frække Emil bliver introduceret. 

Astrid Lindgren: Geniet bag flere børnebøger

Svenske Astrid Lindgren levede fra 1907 til 2002, hvor hun i 1944 fik sin debut med ”Anne Marie letter hjertet”: En bog om en femtenårig skolepige fra en lille svensk by, der skriver breve til sin penneven i Stockholm. 

Hendes opvækst i den svenske by, Småland, lægger til grund for hendes mange fortællinger. Her har hun blandt andet hentet inspiration fra miljø og omgivelser, ligesom hun har lært af sin far, hvordan man fortæller historier, der vækker omgivelser og mennesker til live. Og lige præcis den autenticitet brager tydeligt igennem, når Lindgrens bøger først åbnes og læses. 

Astrid Lindgrens allerbedste historier

Fra Pippi Langstrømpe til Ronja Røverdatter og fra Emil Fra Lønneberg til Brødrene Løvehjerte. De fleste børn og voksne har på et tidspunkt i livet stiftet bekendtskab med Lindgrens elskværdige karakterer. Hendes mange børnebøger lever sig ind i barnets fantasifulde univers, ligesom de altid har en dybere og mere lærerig betydning, der giver stof til eftertanke.

Tag på opdagelse ind i Lindgrens mange fortællinger med skønne karakterer, der inspirerer, og universer, der drager. Med humor, fantasi og et strejf af den virkelige verden formår Lindgren at skabe bøger, der underholder og rører. Lyt med, når universer udfoldes og Lindgrens mesterværker bliver fortalt.